Tannleger beskriver 8 måter å gjøre din neste avtale litt bedre

Å ha tennene inspisert, skrapt, plukket på og boret, vil aldri bli den beste tiden i livet ditt. Du må kanskje soka akutt tannlege? Likevel, tannleger sverger disse åtte tingene kan i det minste gjøre opplevelsen mindre traumatiserende.

1. Be om aktuell feberkrem for tannkjøttet ditt før du rengjør.
Det er helt greit å be om at tannlegen bruker noen lokal anestesi før de dykker inn, Julie Cho, D.M.D., en generell tannlege i New York City, forteller SELF. “Dette vil dumme vevet slik at du ikke vil føle ting så greit,” sier hun. Det samme er sant hvis du trenger å få en injeksjon av noe slag – å ha dumme krem ​​brukt på området på forhånd, vil bidra til å dempe nålens nål, sier Dr. Cho.

2. Ring fremover for å se hvilke de-stressende alternativer som er tilgjengelige og passende for deg.
For eksempel, hvis du er så freaked ut om å ha tennene håndtert at du regelmessig slår av eller avbryter tannlegeavtaler, kan du ha fordel av å ha en slags kortvirkende anti-angstmedisin under besøket, lisensiert klinisk psykolog Alicia H. Clark, Psy.D., forteller SELF. Å være hos tannlegen kan være ubehagelig, og til og med smertefull i øyeblikkene, sier hun. “Men å være redd og engstelig, trenger ikke å være en del av det også.”
Se på denne måten å gjøre det enklere å komme seg opp til tidlig morgenøvelser

Eller du kan spørre om de kan foreskrive en anti-angst medisinering for å ta kanten av. Hvis tannlegen din ikke kan foreskrive den, spør du terapeuten eller alpinisten i stedet. Hvis en annen profesjonell enn tannlegen din foreskriver deg anti-angst medisinering, må du sjekke inn hos tannlegen din før du tar den for å sikre at den ikke forstyrrer den omsorg du trenger, sier Dr. Wolff.
Og mens vi ikke vil anbefale å slå tilbake skudd av tequila før besøket, kan det være akseptabelt å ta et glass vin hvis du sjekker med tannlegen din på forhånd. “For meg er det akseptabelt så lenge pasienten er trygg,” sier Dr. Maples. “Det kan slappe av dem. Jeg får det. “Men det er en stor advarsel her: Du må sjekke med tannlegen din først for å verifisere at du ikke trenger en prosedyre som ville gjøre det til en dårlig ide å drikke. Denne delen er veldig viktig, siden alkohol kan virke som en blodtynner, noe som kan få deg til å bløde mer enn vanlig, sier Dr. Wolff. Hvis du har noe gjort utover en grunnleggende rengjøring, eller hvis tannkjøttet er utsatt for blødning, er dette sannsynligvis ikke en god ide. Bare tannlegen din kan fortelle deg sikkert.
Og i noen av disse tilfellene, sørg for at noen kan kjøre deg til og fra ditt besøk trygt.

3. Få tannlegen din til å gå gjennom trinnene de skal ta før de faktisk tar dem.
Hvis du allerede er freaked om å besøke tannlegen, å ha dem holde verktøyene i munnen din uten at du vet hva effekten skjer, kommer ikke til å hjelpe.
Derfor anbefaler Dr. Cho at du spør tannlegen din for å forklare hva de skal gjøre først. “Som pasient har du all rett til å vite hva som gjøres og hvorfor, og hvis det finnes alternativer,” sier hun.

4. Ta med en sympatisk elsket som er villig til å gi deg en massasje (ja, virkelig!).
Dr. Maples ‘kontor har faktisk en massasje terapeut gjør gratis massasje på engstelige pasienter under deres rengjøring. Tanken er å fokusere på en mer behagelig opplevelse, slik at følelsen av å få tennene rengjort fades inn i bakgrunnen.
Siden de fleste tannleger ikke tilbyr denne tjenesten, kan du kopiere den med en villig venn eller et familiemedlem, forutsatt at du sjekker først med tannlegenes kontor og de er klare med det, sier Dr. Maples.

5. Gjør din avtale for midt på dagen når ting er roligere.
Som alle legekontorer vil tannlegenes kontor være travlere på bestemte tider. Midt på dagen, når folk allerede har gått på jobb og barna er på skolen, har de en tendens til å være roligere, sier Maples. “Det er da det er litt mer avslappet å være på kontoret,” sier hun. Den mindre hektiske innstillingen kan hjelpe tamme nervene dine. Dessuten er oddsen ganske høy at du kommer inn og ut raskere enn om du skulle planlegge ditt besøk en annen gang, sier Dr. Maples, slik at du ikke vil bruke så mye tid i ventetiden forvirrende over hva som skal komme.

6. Tune ut med musikk som din tannlege fungerer.
Musikk kan være en stor distraksjon, som er nøkkelen når alt du kan tenke på, er å ha tannlegemidler som ser ut som torturapparater i munnen din. Så lenge tannlegen din er i orden, bør det være bra å høre på musikk under avtalen. “I dag har alle sin egen musikk – ta den med,” forteller Dr. Wolff. For å gjøre det lettere for alle, anbefaler Dr. Wolff å bringe ørepropper i stedet for et stort headset, som kan komme i vei for tannlegen sin jobb. Støyreduserende ens kan være spesielt nyttig, dr cho sier. “Jeg forteller alltid pasienter om jeg trenger deres oppmerksomhet, jeg skal bare trykke dem på skuldrene deres,” legger hun til.

7. Enig på et signal som både du og din tannlege vet er et tegn du har smerte eller trenger en pusterum.
Mange mennesker er freaked ut på ideen om å ikke kunne kommunisere under en tannlegeavtale-hei, munnen din er litt opptatt , her. Derfor anbefaler Dr. Maples å ha et signal som lar legen din vite at du er ubehagelig og trenger å stoppe. De fleste pasienter velger å heve sin hånd, men det kan være noe, sier hun. Bare vær sikker på at tannlegen din er på samme side før du starter behandlingen. Hvis du er nervøs for å ta opp dette med tannlegen din, vær ikke . Tannlegen din vil sannsynligvis vite når du er i smerte for å se om det er noe de kan gjøre med det. “Tannleger blir ikke belønnet for å skade folk,” sier Dr. Wolff. “Vårt mål er å få folk til å smile.”

8. Planlegg en belønning etter besøket du kan se frem til, spesielt en som henger på å få din rumpe i den tannlegenes stol.
Nå som du er en voksen, gir tannlegen din sikkert ikke et leketøy på slutten av din avtale. Heldigvis kan du bare behandle deg selv i stedet. Forutsetningen om å gjøre noe gøy, kan gjøre turen til tannlegen mye enklere, Dr. Cho sier. Det kan hjelpe deg med å komme gjennom besøket, for å finne ut noe som er fint på forhånd, som å gå på en film eller ta en shoppingtur. Cho sier. Du kan selv holde deg selv ansvarlig med en metode som å kjøpe en filmbillett på nettet, og ha den sendt til en venns e-post i stedet for din, og fortelle dem at de bare kan sende den tilbake til deg hvis du går til tannlegenes avtale. Det er mye måter å gjøre tannlegen litt lettere, men det er en fellesnevner: en tannlege som bryr seg om hvordan du føler deg og vil samarbeide med din plan, eller til og med tilby sine egne forslag basert på din situasjon. Hvis tannlegen din ikke vil jobbe med deg for å gjøre deg mer komfortabel, er det på tide å få en ny. “Finn en tannlege som vil lytte til dine bekymringer og frykt,” sier Dr. Wolff. “Å ha en tannlege som gjenkjenner deg er urolig, er en stor hjelp.”

Comments are closed