Tannbleking – alt du trenger o vite

Alle mennesker har forskjellige primere på tennene sine. En riktig utført tannbleking kan gi hvitere tenner og et vakkert smil. City Dental tilbyr to forskjellige metoder for tannbleking. En metode er et suksessivt hjemmelaget utseende med spesiallagde tannskinner for deg. Du bleker tennene dine selv for et par netter mens du sover. Den andre metoden er en klinisk bleking der vi laser tennene dine mens du sitter i en tannstol. Med denne metoden vil tennene dine bleke umiddelbart. Les mer om de forskjellige metodene nedenfor.

Hemblekning

Før du starter din tannbleking behandling, vi nøye finne ut om du trenger å fjerne tannsten eller andre oppgaver er nødvendig før tannbleking. Denne sjekken er inkludert i prisen.

Våre tannteknikere produserer en blek bjelle helt tilpasset tennene dine. Skinnet henter deg etter 1-2 uker. Sammen med en tannlege eller tannhygienist vil du gjennomgå behandlingen. Du bestemmer styrken på tannbleking og hvordan du skal ta vare på tennene dine under tennbleking.

En tannkrem gel er påført i den tynne, tilpassede blekbælgen. De fleste velger å bleke tennene om kvelden og sove med jernbane, men det er selvsagt godt å bleke tennene i dag også. Behandlingstiden for tannbleking varierer, avhengig av hvilke resultater du vil ha som pasient og hva tennene ser ut fra begynnelsen. Den vanligste er en behandlingstid mellom 3-5 dager. Selv etter den første behandlingen kan de fleste se en endring.

Laser bleking med Polus Laser Systems

Polus® tannblekingslampen er den nyeste og mest avanserte på markedet akkurat nå. Som den mest kraftig halogenlampe bleking Polus gir klinisk vist bedre resultater enn plasma- og lasersystemer. Først vil vi gjennomføre en konsultasjon, undersøkelse og farging med pasienten. Deretter legges en beskyttelse langs tannkjøttkanten. Påfør deretter en blekegel (6% hydrogenperoksid) til tennene. Blekgelen aktiveres med Polus-lampen. Gelen erstattes tre ganger under behandlingen. Behandlingstiden er ca. 60 minutter. Når behandlingen er fullført, vil du gjennomgå munnvasking, fluoroterapi og flekker for å se forskjellen.

Airflow

En mild behandling som fjerner misfarging og belegg på tennene ved luftpolering med salt og vann. Tennene dine vender tilbake til deres naturlige hvithet og hele munnen føles ren og frisk. Behandlingen utføres på klinikken.

Å vurdere etter behandling

Unngå farget mat og drikke i tre dager da blekeprosessen fortsetter, for eksempel kaffe, te, Coca cola, soyasaus, tomatsaus, rødbeter, karri, sjokolade, farget tannkrem, etc. Unngå også tobakk og rødvin. Drikk rikelig med vann for raskt å gjenopprette balansen mellom tennene dine. Det er også viktig at du er forsiktig med munnhygiene og pusse tennene morgen og kveld, bruke hvit tannkrem og skyll fornøyd med fluor løsning slik Dentan.

Bivirkninger

Etter behandling kan du noen ganger oppleve angst, men disse er forbigående og forsvinner om noen dager. Noen pasienter kan oppleve viss flamme / fargeendring eller hvite flekker, men dette er også forbigående og forsvinner etter 1-2 uker. Enhver brennbarhet skyldes sammensetningen av molekyler i dentin (tannbein). Hvis og når dette skjer, trenger emaljen litt ekstra tid for å bli jevn etter en tannbleking.

Comments are closed