Hva å spise for perfekte tenner: Tannlegen avslører sin typiske dag på en tallerken – og de tre matene han ganske enkelt ikke kan leve uten

I løpet av de siste månedene har leger, modeller og personlige trenere kommet ut og delt sin typiske dag på en tallerken for å inspirere andre.

Og nå har en Sydney-basert tannlege delt sitt daglige kostholds- og treningsregime med verden.

Når han snakker til ernæringsfysiologen Jessica Sepel, sa Dr Ehrlich at han våkner hver morgen klokken 6 før han nyter et raskt skudd av eplecidereddike.

Etterpå kokker han opp en omelett med mange grønnsaker som tar ham gjennom til lunsj.

«Til lunsj vil jeg ha en salat med noen grønnsaker og litt kylling eller et annet protein og eller en ettermiddagsmat, jeg vil normalt ha noen nøtter og mørk sjokolade,» sa han.

‘Jeg vil da spise min middag, som vanligvis er mange grønnsaker og en moderat mengde fisk, kylling eller rødt kjøtt. Jeg har en mørk sjokoladeavhengighet, så det er sjelden at jeg ikke har et par stykker etter middag som en godbit, sa han.

‘Søvn er den viktigste delen av dagen min, så jeg vil være i senga klokken 9.30 og sove senest kl. 10.30. I helgene vil jeg ha en tendens til å gjøre treningene mine tidlig om morgenen.

Etter arbeidet vil Dr Ehrlich nyte litt trening – det være seg en “hard trening”, en lett jogge eller gå, svømme på stranden, en yoga klasse eller litt tid i sin infrarøde sauna

Dr Ehrlich sa at han ikke kan leve uten egg, grønnsaker og mørk sjokolade og velger vanligvis for mandler, selleri og gulrotpinner til snacks.

Til tross for at han er tannlege, handler han om balanse og oppfordrer folk til aldri å bli “besatt av å være perfekt”.

«Alltid la deg være litt overbærenhet hver dag,» konkluderte han.

Han tok til sin Instagram nylig, og sa at han elsker grønn te og fordelene det har på sunt tannkjøtt og pust.

Til tross for at han er tannlege, handler han om balanse og oppfordrer folk til aldri å bli “besatt av å være perfekt”.

“Grønn te er rik på helsefremmende flavonoider, inkludert katekiner som har en antioksidant og kreftvirkning i kroppen,” sa han.

“Fra et munnhelseperspektiv er grønte tekatechiner vist å hemme veksten av bakterier som er involvert i tannkjøttsykdom.

‘Grønne te polyphenoler har også en deodoriserende effekt i munnen og reduserer mengden flyktige svovelforbindelser som bidrar til dårlig ånde.’

Comments are closed